Дорогі наші клієнти, вітаємо з Хрещенням Господнім!
 
Хрещення Господнє - одне з 12 найбільш важливих християнських свят у році. Згідно  біблейських писань, саме в цей день хрестився в водах Йордану Ісус Христос, а в момент хрещення на землю з'явився Бог Отець, тому в Хрещення Господнє у всіх храмах і водоймах святять воду.

Водохресна вода - велика святиня. Її потрібно пити з молитвою для додавання духовних сил і здоров'я, нею кроплять свої будинки, щоб був порядок і спокій. Існує повір'я, що вона зберігає свою свіжість протягом всього року.

А щоб очиститися, вилікуватися від недуг і отримати заряд бадьорості на весь рік, потрібно зануритися в відкритому водоймищі! Люди після купання у водоймі в день Хрещення Господнього не хворіють, а навпаки, відчувають прилив сил і енергії. Головне усвідомлено підійти до цього дійства, з добрими думками і щиро попросити вибачення у Бога і тих, кого образили, тричі перехреститися і зануритися у воду. Адже кажуть, що в ніч на Хрещення Господнє води всій землі знаходять чудотворну силу і стають святими!

Що б не захворіти, після купання добре розітріть рушником, випийте гарячого чаю і з'їжте вітамінний бутерброд з червоною ікрою! Колектив «1 Ікорного Супермаркету» бажає всім міцного здоров'я, невичерпної енергії, душевного спокою і гарного настрою на весь рік!